Aktualno OG sada Ogulin

Početak nove školske godine donio odlične vijesti u ogulinsku Gimnaziju i strukovnu školu

Ogulinska Gimnazija i strukovna škola “B. Frankopana” zakoračila je u novu školsku godinu s odličnim vijestima.

Na Facebook stranici škole, objavili su kako je Iris Blašković, učenica IV.c razreda, ekonomistica i zadrugarka, pozvana na 34. Smotru učeničkih zadruga Republike Hrvatske.

Na Smotri će biti prezentirani istraživački radovi provedeni do lipnja ove godine.

Ova pozivnica još je jedan dokaz kvalitete u provedbi istraživačkoga rada članova Učeničke zadruge “Klečka čarolija”. Iris će na Smotri predstaviti rezultate istraživanja pod nazivom “Obrok u školi – mali korak prema kvalitetnijoj i zdravijoj prehrani učenika”.

“Našu Zadrugu, školu, grad i županiju Iris će predstaviti u Vinkovcima na Smotri koja se održava, od 27. do 30. rujna, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskoga saveza učeničkih zadruga. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli u realizaciji ovoga istraživačkog rada. Potajno se nadamo još boljem rezultatu nakon već osvojena dva treća mjesta na Državnoj smotri u pretekle dvije godine. Lijep je ovo početak i za novo vodstvo naše Učeničke zadruge Klečka čarolija.” – napisala je, između ostalog, u objavi na Facebooku škole Jasminka Turina Luketić, voditeljica Učeničke zadruge “Klečka čarolija”.