Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

U naselju Lemić Brdo, grad Karlovac nakon pucnjave zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba

 

Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem je pod nadzorom policije

 

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije – kažu iz policije.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o starijem muškarcu koji je bio rastrojen te je prijetio da će zapaliti i vlastitu kuću. Radio Mrežnica izvještava kako je stariji muškarac krenuo u sumanuti oružani pohod naoružan automatskim oružjem. Čuli su se hici, a policija je brzo opkolila područje. Stigla je i hitna, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije. U sumanutoj pucnjavi ubijen je jedan muškarac, a druga je osoba teško ranjena. Neslužbeno se doznaje da je počinitelj uhićen nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko.