Aktualno Sport

Rezultati županijskih nogometnih liga

1.Županijska liga – 5.kolo
DRAGANIĆ – OGULIN 1:4
U nedjelju je odigrano 5.kolo 1.ŽNL, a NOGOMETAŠI Ogulina gostovali su u Draganiću gdje su bez većih problema pobijedili domaću momčad sa 4:1. Sve je riješeno već u 1.poluvremenu koje su Ogulinci dobili sa 3:0, u nastavku su u izjednačenoj igri zadržali 3 gola prednosti za ukupnih 4:1. Golove su postigli Patrik Poljak 2, Sven Volf i Mihael Jardas. Nakon poraza Vatrogasca u Gornjem Mekušju od Ilovca sa 1:0, nogometaši Ogulina sada su na 1.mjestu jedini sa maksimalnih 15 bodova, odnosno sa svih 5 pobjeda.
U ostalim utakmicama ovog kola u Slunju su domaći pobijedili Koranu sa 1:0, Barilović je pobijedio Mladost iz Rečice sa 3:2, dok je utakmica u Malom Erjavcu između Zrinskog Ozlja i Croatie 78 odgođena zbog poplave.
Na tablici strijelaca nakon 5 kola već sada uvjerljivo vodi Patrik Poljak sa 10 golova, Borna Salopek je drugi sa 6, a Josip Matovina treći sa 3 gola.
U 6.kolu u nedjelju (16,30) nogometaši Ogulina igrat će na Gradskom stadionu protiv 2-plasiranog Vatrogasca.

2.Županijska liga – 4.kolo
OŠTARIJE – DOBRA (N) 1:2
U 4.kolu 2. Županijske lige, odigrane su samo 3 od 6 utakmica, razlog odgoda bile su normalno, poplave. Tako u Svetom Petru nisu igrali Dobra i Kupa iz Donjeg Mekušja, a u Kamanju Vrlovka i Plaški. U Oštarijama je gostovala momčad Dobre iz Novigrada i pobijedila domaće sa 2:1, iako su Oštarije vodile nakon 1.poluvremena sa 1:0 golo Andrije Božičevića.
U ostalim odigranim utakmicama 4. kola Druge županijske lige Cetingrad je na svom igraištu pobijedio momčad Frankopana sa 2:0, a u Zvečaju je Mrežnica pobijedila Tuškane sa 5:2.
Na tablici sa 12 bodova vode Mrežnica i Cetingrad, Dobra je sa 6 bodova u sredini tablice, Oštarije su osme sa 3, a Plaški na začelju još uvijek bez bodova.
U idućem 5.kolu iduće nedjelje u Plaškom će igrati Plaški i Dobra, a u Oštarijama Oštarije i Vrlovka.

MLADI:
Juniori, 3.NL Centar, 5.kolo: Ogulin – Sava Strmec 1:0 (Fran Vukelja 1)
Kadeti, 3.NL Centar, 5.kolo: Ogulin – Sava Strmec 1:4 (Ivan Barko 1)
Juniori, 1.ŽNL, 3.kolo: Dobra – Vrlovka odgođeno
Pioniri, 1.ŽNL, 2.kolo: Ilovac II – Ogulin 2:5 (Vedran Višnjić i Mihael Tonković 2, Roko Stipetić 1)
Mlađi pioniri, 1.ŽNL, 3.kolo: Ilovac II – Ogulin 1:4 (Ardijan Ferataj 2, Niko Cindrić i Marino Kučinić 1)
Mlađi pioniri, 2.ŽNL, 3.kolo: Dobra – Duga Resa, Josipdol – VOŠK i Plaški – Mladost Rečica odgođeno Limači, 1.ŽNL, 3.kolo:
Limači, 2.ŽNL, 3.kolo:
Karlići, 1.ŽNL, 3.kolo: ŠN Ogulin – Ilovac 0:0

(D.P.)