Aktualno OG sada Ogulin

Od petka do nedjelje – dođite na Dane meda u Ogulinu

Pčelarsko društvo Ogulin ovaj vikend organizira 15. Dane meda u Ogulinu “Zlatno saće 2022.”
Izložbeno prodajna manifestacija održat će se u gradskom parku kod crkve Sv. Križa 23., 24. i 25. rujna.
Program počinje u petak 23. rujna u 16,00 sati,  izložbom i prodajom pčelinjih proizvoda, gdje će vrijedni pčelari predstaviti svoj trud, rad i znanje.

S obzirom da je prošle godine bila trideseta obljetnica rada Pčelarskog društva, ali nije bilo mogućnosti za obilježavanje, odlučili su proslaviti zajedno sa svojim građanima uz koncert grupe Speen u 20,00h.

Svečano otvorenje manifestacije bit će u subotu, 24. rujna u 10,00 sati.  Pozvani su brojni gosti iz grada i županije, a otvorenje će uveličati svojim nastupima Puhački orkestar DVD-a Ogulin, KUD Klek te Društvo Naša djeca sa mažoretkinjama. Sajam će biti otvoren do 19,00 h i nastavit će se u nedjelju od 08,00 do 13,00h.
Pokrovitelji  ovogodišnjih Dana meda su Karlovačka županija, Grad Ogulin, te općine  Josipdol i Tounj.
Nakon dvije godine „Zlatno saće“ se ponovno vraća u punoj organizaciji. Predstavit će se i ponuditi svojim građanima pregršt kvalitetnih i zdravih proizvoda.

Članovi Pčelarskog društvo Ogulin pozivaju sve da uveličaju ovu manifestaciju svojim dolaskom i obilaskom te da se zajedno s njima u petak navečer provesele i zaplešu.