Aktualno OG sada Ogulin

U Zavičajnom muzeju izložba radova s likovne kolonije

U subotu. 3 rujna 2022. godine, a povodom Dana grada Ogulina i blagdana Uzvišenja Svetoga Križa, članovi Likovno društvo Frankopan održali su likovnu koloniju na koju su pozvali u goste članove Udruge likovnih autora Karlovac (ULAK Karlovac) s kojim su započeli suradnju ranije ove godine.

U suorganizaciji sa Zavičajnom muzejom Ogulin, likovna kolonija je održana u prostoru DPD-a Sv. Antun u Žegaru, a okupila je 11 ogulinskih i karlovačkih likovnih umjetnika. Sudionici kolonije bili su: Mišo Pakši, Josip Volović, Dušica Božić, Nataša Gojak, Lidija Maček Stanić, Marina Marković, Marija Salopek Makek, Zvonko Bartolović, Marija Lovrić, Zrinka Vuković Vesna Mance Ceranić i Mario Puškarić.

Rezultat ovog druženja jest 14 predivnih likovnih djela s pretežito ogulinskim prepoznatljivim motivima, a koji su od danas izloženi u izložbenom prostoru Zavičajnog muzeja Ogulin na 1. katu.
Prethodno su radovi bili izloženi 11. rujna u Parku kralja Tomislava, a uz slobodan ulaz, izložbu je moguće pogledati do 03. listopada 2022. godine u radnom vremenu Muzeja.