Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Užas u Gornjem Vrapču: Pas napao djecu ispred osnovne škole

Zagrebačka policija utvrđuje okolnosti jutrošnjeg napada psa na učenike osnovne škole u Gornjem Vrapču, pri čemu je navodno jedan od njih izgrižen po cijelom tijelu. Iz policije su u petak kratko izvijestili kako su dojavu dobili oko 8 sati te je u tijeku utvrđivanje okolnosti ovog događaja kako bi se razjasnilo što se točno dogodilo.

Neki portali su objavili kako su im čitatelji potvrdili da je pas napao djecu ispred osnovne škole, pri čemu je jednoga prvašića izgrizao po cijelom tijelu, kao i da nije prvi put da taj pas napada ljude, a da njegov vlasnik na to ne reagira iako je upozoren.

Navode i kako su o napadu psa dobili i potvrdu ravnateljice škole, koja je kazala da se sve dogodilo izvan dvorišta škole, iz koje surađuju s policijom.

Na Facebook grupi “Zakaj volim Vrapče” građani objavljuju kako ovaj pas već tjedan dana luta oko škole Gornje Vrapče te da je ugrizao dvoje djece, pozivajući vlasnika da se javi, “inače pas ide u šinteraj”.

“Ljudi pripazite na svoje pse!!! Jutros je belgijski ovčar trčao oko škole, pekare…. Razbacivao djecu, napadao druge pse…. Klinci su vrištali od straha. Nije bezazleno ni kad te u igri takav pas baci, a taj pas stvarno djeluje pogubljeno i mogao bi napraviti ružne stvari”, poručili su članovi ove grupe.(N1)