Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Pijani se utrkivali BMW-om i Mercedesom i tri člana obitelji Krstić odveli u smrt!

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno uništeni

Strašna prometna nesreća sinoć kod Mostara u kojoj su poginučle četiri osobe uzrokovana je prekomjernom konzumacijom alkohola i utrkom automobila, neslužbeno doznaje Klix.ba. Također, doznaje se da su se u alkoholiziranom stanju utrkivali hercegovački poduzetnik Mate Primorac u MMW-u X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

Primorac, poduzetnik iz Čitluka, je poginuo, a u tim trenucima se vraćao s prijateljem s jednog krštenja. Nažalost, u nesreći je poginula i obitelj Krstić. Majka, otac i sin, dok se kćerkici liječnici bore za život.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno uništeni i nad njima će se vršiti vještačenje danima, navodi klix.

Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.
Nažalost, stradali iz Renaulta su članovi iste obitelji, a radi se o mužu, ženi i djetetu.

  • S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju – stoji u Facebook objavi Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača.
    Teške tjelesne ozljede zadobila je i kćerkica iz stradale obitelji.
  • Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život – rekli su iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. (jutarnji.hr)