Aktualno Sport

Ogulin, Dobra i Plaški neriješeno – pobjeda Oštarija

1.Županijska liga – 6.kolo
OGULIN – VATROGASAC 2:2
U nedjelju je odigrano 6.kolo 1.ŽNL, a derbi između dvije vodeće momčadi, Ogulina i Vatrogasca igrao se u Ogulinu na Gradskom stadionu ispred 200 gledatelja. Iako je bilo prilika uz nešto bolju igru domaćih, golova nije bilo u 1.poluvremenu. U 10.minuti nastavka gosti su iznenadili jednom brzom kontrom i poveli 1:0, no tada je opet zablistao najbolji strijelac lige Patrik Poljak, i u idućih 10-ak minuta s dva lijepa gola preokrenuo rezultat u korist Ogulina na 2:1. I kada se očekivala i šesta uzastopna pobjeda Ogulina, 5 minuta prije kraja gosti su iz jedne akcije uspjeli postići izjednačujući gol za 2:2 i tako iznenaditi Ogulince.
U ostalim utakmicama ovog kola u Slunju su domaći pobijedili Draganić sa 3:0, u Žakanju je Croatia 78 uvjerljivo pobijedila Barilovića sa 6:0, na Turnju je domaću Koranu pobijedila Mladost iz Rečice sa 3:1, a Zrinski Ozalj je u Karlovcu iznenadio momčad Ilovca i pobijedio sa 4:1.
Na tablici strijelaca nakon 6 kola već sada uvjerljivo vodi Patrik Poljak sa 12 golova, Borna Salopek je drugi sa 6, a Josip Matovina treći sa 3 gola.
U 7.kolu u nedjelju (16,30) nogometaši Ogulina gostuju kod 4-plasiranog Zrinskog u Ozlju.

2.Županijska liga – 5.kolo
PLAŠKI – DOBRA 0:0
OŠTARIJE – VRLOVKA 3:2
U 5.kolu 2. Županijske lige, lokalni derbi igrao se u Plaškom između nogometaša Plaškog i Dobre iz Svetog Petra. No, mreže se nisu tresle, utakmica je završila bez golova 0:0. U Oštarijama su domaći uspjeli pobijediti momčad Vrlovke sa 3:2, iako je poluvrijeme završilo bet golova. U nastavku su gosti dva puta vodili, no na kraju su Oštarci uspjeli napraviti preokret i pobijediti. Golove za Oštarije postigli su Ivan Matovina, Kristijan Dujmić i Dane Ivanišević.
U ostalim odigranim utakmicama 5. kola Druge županijske lige u Vojniću je Dobra iz Novigrada pobijedila domaću Petrovu Goru sa 5:1, u Šišljaviću su domaći pobijedili Tuškane sa 3:1, u Brežanima je Mrežnica iz Zvečaja pobijedila domaći Frankopan sa 1:0, a u Donjem Mekušju je Cetingrad uvjerljivo sa 5:1 pobijedio domaću Kupu.
Na tablici sa 15 bodova vode Mrežnica i Cetingrad, Dobra je sa 7 bodova na 4.mjestu, Oštarije su sedme sa 6, a Plaški na 11.mjestu sa 1 bodom.
U idućem 6.kolu iduće nedjelje Dobra će u Svetom Petru ugostiti vodeći Cetingrad, a u Plaškom igraju Plaški i Oštarije.

MLADI:
Juniori, 3.NL Centar, 6.kolo: Bregana – Ogulin 2:2 (Kolić David i Fran Vukelja 1)
Kadeti, 3.NL Centar, 6.kolo: Bregana – Ogulin 5:1 (Roko Stipetić 1)
Juniori, 1.ŽNL, 4.kolo: Croatia 78 – Dobra 0:0
Pioniri, 1.ŽNL, 4.kolo: Zrinski Ozalj – Ogulin ?
Mlađi pioniri, 1.ŽNL, 4.kolo: Zrinski Ozalj – Ogulin 1:2 (Niko Cindrić i Marino Kučinić 1)
Mlađi pioniri, 2.ŽNL, 4.kolo: Mladost Rečica – Dobra 0:8 (Dorijan Trifković 3, Ivor Turković i Patrik Jandrlić 2, Patrik Kirasić 1), Barilović – Plaški 1:3 (Josip Matovina 2, Hari Ročić 1), Josipdol – Mrežnica 6:0 (Mateo Grgurić 3, Gabriel Sabljak 2, Gabrijel Rahan 1).
odgođeno Limači, 1.ŽNL, 4.kolo: Dobra – Slunj 0:10, Draganić ŠN Ogulin I 1:10 (Luka Cindrić 3, Luka Petrušić i Ivano Poljak 2, Noa Brozović, Mihael Magdić i Fran Ileš 1).
Limači, 2.ŽNL, 4.kolo: Vrlovka – ŠN Ogulin II 4:3 (Diego Vučković 2, Lovro Žanić 1),
Karlići, 1.ŽNL, 4.kolo: Draganić – ŠN Ogulin II 2:3 (Mark Pribanić, Nives Brbot i Andrej Bičanić 1)