Aktualno Sport

Startali mladi rukometaši

U subotu,1 listopada u dvorani Sportskog centra Zamet u Rijeci s prvenstvom su započeli mlađi kadeti (U15) rukometnog kluba Ogulin.

Prvo kolo prvenstva donio je susret Zameta,Trsata , Senja i Ogulina, a naši mladi rukometaši imali su polovičan uspjeh.U prvoj utakmici protiv jakog protivnika sa Zameta umalo da je došlo do iznenađenja naših rukometaša. Većinu utakmice igrali su poletno, brzo i disciplinirano. U nekoliko navrata imali su prednost od nekoliko golova ( 9:5) koju su u zadnjih pet minuta nažalost “prokockali”. Po završetku sirene rezultat je bio 19:15 u korist domaćina.

Uslijedila je odmah druga utakmica protiv Trsata, a naši su je mladi rukometaši kontrolirali od prve do zadnje minute, ne dopustivši ikakvo iznenađenje.U konačnici rezultat je bio 25:10 za Ogulin. Priliku za igru dobili su svi igrači i maksimalno su je iskoristili.

Prvenstvo 1.HRL-zapad za mlađe kadete broji 18 klubova i nema sumnje da će naši mladi rukometaši ove sezone tražiti plasman među osam najboljih, koji ih u proljetnom dijelu prvenstva može odvesti u borbu za prvaka.

Golove su postigli: Vito Srdarev 10, David Domitrović 7, Marko Stipetić 6, Ivano Jelić 5, Erik Bertović 3, Dorian Salopek 3, Dominik Đurđević 2, Dino Jelić 1, Patrik Francetić 1,Toni Stipetić 1, Matej Pauković 1 i Gabriel Salopek 1.

Na golu su sjajan doprinos obranama dali Miloš Ivošević, Ante Bašić i Leo Krznarić.

U narednom kolu naši rukometaši odmjerit će snage s rukometašima Karlovca i Dubovca. (D.D.)