Aktualno OG sada Ogulin

Dan poduzetništva Hrvatske obilježen u Ogulinu

U Ogulinu je danas  obilježen Dan poduzetništva Hrvatske.

Radi se o prvom ovojesenskom projektu poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku, koji je  realiziran u suradnji s Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom Ogulina, te Pučkim otvorenim učilištem.

Bogat i raznolik program, koji  se tijekom dana odvijao na Trgu Petra Stipetića, te u ogulinskom Pučkom otvorenom učilištu, upotpunile su priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim savjetima kako kvalitetnim rješenjima doći do ostvarenja ciljeva. Među njima su o svojim  poslovnim rezultatima govorili i naši sugrađani Sabina Gvozdić i Marinko Sabljak.

U sklopu  manifestacije održan je i Poduzetnički sajam, gdje su se prodavali i prezentirali  proizvodi realnog tržišta.

Ovom prigodom premijerno su dodijeljene Povelje Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice, u prvom redu Gradovima, a s ciljem uspostave njihove još tješnje suradnje s poduzetnicima.
Ove godine ovu Povelju dobili su gradovi Ogulin, Zaprešić, Varaždinske Toplice i Pakrac.

Dodajmo ovome da je Ogulinac Zlatko Šešet, zamjenik direktorice poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku i voditelj projekta Grad prijatelj poduzetništva, a na čelu zajednice je poznata poduzetnica Sanela Dropulić, koja je pozdravila sve nazočne. Nakon nje, dobrodošlicu u naš grad svima je poželio i gradonačelnik Dalibor Domitrović, a glazbeni pozdrav svim sudionicama i sudionicima manifestacije uputio je Domagoj Vuković.