Aktualno PROMO

I dalje su najoštriji!

Ako svoje suhomesnate delicije, meso ili kruh, ne možete narezati kako biste htjeli, rješenje vam nudi obrt Bajt noževi.
Obrt Bajt noževi, bavi se izradom sječiva i brušenja alata. Vlasnik je Branko Bajt, a njegove usluge možete potražiti na Staroj cesti, odmah iza Frankopanskog kaštela.

Svi znamo da oštar nož u domaćinstvu zlata vrijedi, a da bi i vaš nož bio oštar i u predstojećim danima kolinja, predlažemo da posjetite “Bajt noževe”. Tu ćete pronaći velik izbor Dick noževa, njemačkog proizvođača, koji su vrlo kvalitetni i cjenovno prihvatljivi. Možete ih kupiti na komad, ili u kompletu od nekoliko komada. Ukoliko ih ne bude na polici, isporuka je u svega par dana.

Pored toga, Branko Bajt nudi uslugu oštrenja raznih alata. Osim noževa i škara, može naoštriti sjekire, dlijeta, ručne hoblice, alate za rezbarenje, modeliranje i graviranje, mesoreznice, strojeve za mljevenje mesa, noževe za ribeže, borere, te druge alate i pribore. Sve to radi se ručno.

Za sve informacije možete se obratiti na broj 098-484-324, a predlažemo i osobni dolazak u njegov poslovni prostor, jer ćete sigurno otići zadovoljni ponuđenom kvalitetom usluge. Radno vrijeme od 10. listopada do  23. prosinca 2022. je od ponedjeljka do petka od  9 do 12 i od 17 do 20 sati. Subotom, nedjeljom i praznikom je zatvoreno.