Aktualno OG sada Ogulin

Grupne radionice i individualna savjetovanja u projektu Udruge Radost

Ogulinska Udruga “Radost” provodi projekt, u kojem će između ostalog, biti i besplatne grupne radionice i individualna savjetovanja sa svim majkama, majkama djece rođene u terminu, majkama djece koja su prijevremeno rođena te majkama djece s teškoćama u razvoju!

Sve aktivosti vodit će Ines Galetić Žagar, magistra psihologije, te kognitivno-bihevioraolni terapuet.
Radionice bi se održavale svaki ponedjeljak u 13:15 sati, s početkom 17.10.2022., a individualna savjetovanja u dogovoru s majkama!

Za sve informacije i dogovor te prijavu, obratite se na 099/789-7855 ili na [email protected].
Dođite te uz stručnu pomoć i podržavajuću atmosferu grupe, podijelite i olakšate te naučite kako se nositi sa izazovima koje majčinstvo nosi!

Mentalno zdravlje određuje se kao stanje dobrobiti u kojem pojedinac ostvaruje svoje potencijale, može se nositi s normalnim životnim stresom, može raditi produktivno i plodno te je sposoban pridonositi zajednici. Ovaj je konstrukt iznimno važan za uspješno svakodnevno funkcioniranje društva i svih njegovih članova. Otprilike 2500 djece u Hrvatskoj svake se godine rađa prijevremeno, međutim, iznimno malo se priča o tome s kakvim se kakvim se poteškoćama susreću majke prijevremeno rođene djece (tzv. Palčića) niti što znači odrastati kao Palčić.