Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Četvero ozlijeđenih u sudaru tri automobila

Jučer oko 15.15 sati u mjestu Gornji Nikšić, Slunj, na državnoj cesti D-1 dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, a dvije lako.

Osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji se nije kretao sredinom prometne trake kojom prilikom je prešao na suprotnu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je udario u osobni automobil riječkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja, državljanka SAD-a.

Nakon udarca osobni automobil riječkih registarskih oznaka udara u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao iza njega u istom smjeru, te slijeće van kolnika. Putnice iz osobnog automobila riječkih registarskih oznaka, državljanke SAD-a, 69-godišnjakinja i 64-godišnjakinja, teško su ozlijeđene, dok je 32-godišnja vozačica navedenog automobila lakše ozlijeđena. Iz osobnog automobila slovenskih registarskih oznaka 7-godišnji putnik je lakše ozlijeđen.

Protiv 36-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.