Aktualno Sport

Nogomet – rezultati prve i druge županijske lige

1.Županijska liga – 11.kolo
OGULIN – ILOVAC 0:2
U nedjelju je odigrano 11.kolo 1.ŽNL, u kojem su nogometaši Ogulina ugostili momčad karlovačkog Ilovca. No, umjesto očekivane pobjede, Ogulin je zabilježio i drugi uzastopni poraz, Ilovac je poveo u 26.minuti, a konačnih 2:0 za goste dogodio je 5 minuta prije kraja utakmice iz 11-erca.
U ostalim utakmicama ovog kola vodeći Vatrogasac je pobijedio u Gornjem Mekušju momčad Barilovića sa 3:0, u Ozlju je Zrinski Ozalj sa 5:0 svladao Koranu, Mladost iz Rečice je pobijedila u Draganiću sa 3:2, a u Slunju su domaći s minimalnih 1:0 pobijedili Croatiu 78 iz Žakanja.
Na tablici sada vodi Vatrogasac sa 28 bodova, Slunj je izbio na 2.mjesto sa 24 boda, a Ogulin je pao na 3.mjesto sa 21 bodom.

U 12.kolu u nedjelju (14,00) nogometaši Ogulina gostuju kod posljednjeplasirane Korane u Karlovcu.

2.Županijska liga – 10.kolo
DOBRA – ŠIŠLJAVIĆ 5:0
PLAŠKI – KUPA 3:6
OŠTARIJE – FRANKOPAN 3:2
U 10.kolu 2. Županijske lige, nogometaši Dobre uvjerljivo su pobijedili u Sv. Petru momčad Šišljavića sa 5:0, sve je riješeno već u 1.poluvremenu koje je Dobra dobila s 4:0. Strijelci su bili Neven Cindrić 2, te Luka Matešić, Anđelo Kirasić i Gabrijel Puškarić po 1 gol.
Nogometaši Oštarija ugostili su momčad Frankopana iz Brežana, a nakon uglavnom izjednačene igre Oštarci su ipak uspjeli pobijediti sa 3:2. Golove su postigli Andrej Cindrić, Matej Crnković i autogol Šišljavića.
Plaški je na svom igralištu izgubio od Kupe iz Donjeg Mekušja u utakmici u kojoj je palo čak 9 golova, gosti su pobijedili sa 6:3, a strijelci za Plaški bili su Denis Crepulja 2 i Ivan Matovina 1.
U ostalim odigranim utakmicama 10. kola Druge županijske lige u Novigradu je Mrežnica pobijedila domaću Dobru sa 3:2, u Kamanju je Vrlovka iznenadila Cetingrad i pobijedila sa 3:2, a u derbiju začelja u Vojniću je Petrova Gora sa 2:1 pobijedila Tuškane.
Na tablici vodi Mrežnica iz Zvečaja sa 24 boda Dobra iz Sv.Petra je skočila na 2.mjesto sa 20 bodova, Oštarije su pete sa 17, a Plaški 11-ti sa 8 bodova.

U idućem 11.kolu iduće nedjelje Dobra će u Svetom Petru ugostiti posljednjeplasirane Tuškane, Oštarije igraju u Donjem Mekušju protiv Kupe, a Plaški igra u Cetingradu.