Aktualno Sport

Odigrane su 4 utakmice 2. kola 1.HRL Regije 3 za djevojčice U-12

1.HRL Regija 3 za U-12
OGULIN – IVANIĆ 19:5
OGULIN – DUGO SELO 9:27
U organizaciji ŽRK Ogulina u sportskoj dvorani odigrane su 4 utakmice 2. kola 1.HRL Regije 3 za djevojčice U-12.
U dvije utakmice ostvaren je polovičan uspjeh i upisana su dva nova boda u tablicu. Protiv ekipe Ivanića ekipa je odigrala utakmicu u kojoj su sve igračice prikazale odličnu igru i u napadu i u obrani pa je pobjeda 19:15 više nego zaslužena. Najbolja u redovima Ogulinki bila je njihova vratarka Ivona Ivaniš koja je na kraju utakmice izabrana za najbolju igračicu u redovima Ogulinki i za to primila prikladnu nagradu.

U drugoj utakmici protiv ekipe Dugog Sela, Ogulinke nisu uspjele održati dobru igru već su u samom početku posustale pred znatno boljim protivničkim igračicama te su izgubile sa 27:9.
Nakon ove utakmice najbolja u redovima Ogulinki bila je Dora Zildum, koja je također primila prikladnu nagradu. U ostale dvije utakmice Dugo Selo je pobijedilo Školu rukometa Karlovac sa 25:5, a Ivanić je također pobijedio Karlovčanke sa 27:9.

Za ekipu Ogulina igrale su u obje utakmice: Ivona Ivaniš, Dora Zildum 13, Eva Bertović 10, Katja Vranić 3, Marta Turudić 1, Gabriela Vučić 1, Ana Domitrović, Paola Salopek, Tea Jelić, Nika Benić, Iris Ferić.
Nakon dva odigrana kola djevojčice su trenutno na 1.mjestu od 19 ekipa, s tim da 7 ekipa ima isti broj bodova. 3. kolo igraju 20.11. u Karlovcu, protiv ekipa Zagorice i Sloge. (foto: ŽRK Ogulin)