Aktualno Sport

Teniski rezultati – DOP TK Ogulin do 12 godina, OP TK Lošinj i OP TK Stobreč

DOP TK Ogulin do 12 godina
Teniski klub Ogulin organizirao je ovog vikenda Dvoransko Otvoreno prvenstvo Ogulina za dječake i djevojčice do 12 godina.
Evo rezultata:
Dječaci pojedinačno: odlično su igrali čalnovi TK Ogulin, na kraju su dvojica došla do finala. U četvrtfinalu je Vito Jerak pobijedio Matea Rupčića sa 6:0, 6:2, a Ivano Božičević Luku Gulama iz Medveščaka sa 6:1, 6:0 U polufinalu je Vito pobijedio Luku Mitrovića iz Olimpije sa 7:5, 6:2, a Ivano Božičević Mateja Malčića iz Pule sa 6:2, 7:5. Finale između Vite Jeraka i Ivana Božičevića igra se danas u teniskoj dvorani Ogulin u 13,30 sati.
Djevojčice pojedinačno: Kod djevojčica, najbolje je igrala Iris Božičević, koja je stigla do polufinala, gdje je izgubila od Laure Hrle iz Zagija sa 0:6, 1:6. Jana Juhas je izgubila u četvrtfinalu, Magdalena Prebežić i Lucija Smolčić u 2.kolu, a Ana Sofija Kljajić u 1.kolu.

OP TK Lošinj do 16 godina
Prošlog tjedna u Malom Lošinju je održano OP TK Lošinj do 16 godina, jaki turnir drugog ranga, na kojem je odlično igrala Kaja Jerak iz TK Ogulin. Nakon tri pobjede u svojoj grupi, Kaja se plasirala među osam najboljih, a potom je nanizala još tri pobjede, te nakon pobjede u finalu nad Tarom Vidan iz zagrebačkog Zagija sa 6:3, 3:6 i 6:2 osvojila prvo mjesto.

OP TK Stobreč do 12 godina
Članica TK Frankopan Sara Puškarić nastupila je prošlog vikenda na OP Stobreča i postigla vrlo dobre rezultate. Nakon sve tri pobjede u svojoj grupi, Sara je stigla do četvrtfinala, gdje je izgubila od druge nositeljice Nere Skender iz Osijeka sa 4:1, 4:1.
Ovog vikenda Sara Puškarić nastupila je i na DOP Ogulin, gdje je također igrala odlično i probila se u polufinale, gdje je izgubila od druge nositeljice Lene Drmić iz Đakova sa 6:1, 6:1 i tako osvojila 3.mjesto. (foto:TK Ogulin)