Aktualno Sport

U nedjelju je odigrana samo jedna utakmica posljednjeg jesenskog 14.kola

1.Županijska liga – 14.kolo
OGULIN – DRAGANIĆ odgođeno
U nedjelju je odigrana samo jedna utakmica posljednjeg jesenskog 14.kola 1.ŽNL, u Karlovcu je domaći Ilovac sa 1:0 pobijedio vodećeg Vatrogasca iz Gornjeg Mekušja, ali Vatrogasac je zadržaao prvo mjesto.
Sve ostale utakmice 14. Kola su odgođene, kako zbog natopljewnih terena od obilne kiše, kako zbog snijega kao što je slučaj u Ogulinu, gdje se trebala igrati utakmica između Ogulina i Draganića. Dakle, Korana – Slunj, Ogulin – Draganić, Croatia ’78 – Zrinski Ozalj i Mladost (Rečica) – Barilović, su odgođene, a igrat će se tek na proljeće, sljedećeg vikenda odgođenu utakmicu 5. kola u Malom Erjavcu odigrat će Zrinski Ozalj i Croatia ’78.
Na tablici sada vodi Vatrogasac sa 34 boda, Ogulin je drugi sa 27, koliko sada ima i Ilovac s utakmicom više, a četvrti je Slunj sa 24 boda.

2.Županijska liga – zaostale utakmice
U Drugoj županijskoj ligi odigrana je samo jedna od preostale dvije odgođene utakmice, u Donjem Mekušju domaća Kupa s glatkih 4:0 nadigrala Vrlovku u odgođenom susretu 9. kola, a odgođeni ogled 6. kola između Šišljavića i Frankopana igrat će se na proljeće. Na nekompletnoj tablici nakon završenog jesenskog dijela prvenstva je prva Mrežnica iz Zvečaja sa 27 bodova, Dobra iz Sv.Petra je druga sa 26 boda, Oštarije su pete sa 17, a Plaški 11-ti sa 8 bodova. (D.P.)