Aktualno OG sada Ogulin

Gradska uprava objavila Javni poziv za udruge u kulturi i tehničkoj kulturi

Stručna služba Grada Ogulina je 30. studenog objavila Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2023. godinu.

Ukupni okvirni iznos planiranih sredstava za projekte koji će se raspodijeliti prijaviteljima, koji udovolje uvjetima i kriterijima Poziva te podnesu najkvalitetnije prijave, iznosi ukupno 46.000,00 EUR, i to: za kulturu 40.000,00 EUR, a za tehničku kulturu 6.000,00 EUR. Udruga za provedbu svih prijavljenih programa/projekata/manifestacija po ovom javnom pozivu može zatražiti do najviše ukupno 7.000,00 eura za kulturu te 6.000,00 eura za tehničku kulturu.

Na objavljeni javni poziv se mogu javiti sve udruge sa sjedištem na području grada Ogulina, a koje obavljaju neku od djelatnosti iz područja na koje se odnosi ovaj Poziv. Prijava se podnosi putem aplikacije SOM Natječaji u kojoj se nalaze svi prijavni obrasci. Rok za podnošenje prijava istječe u petak, 30. prosinca 2022. godine. Kompletan Javni poziv možete pronaći i pročitati na službenoj web stranici Grada Ogulina.