Aktualno Sport

Djevojčice odigrale odigrale 5.kolo 1. HRL

1.HRL Regija 3 za U-12
OGULIN – GOSPIĆ 11:18
OGULIN – ZAMET 18:20
Djevojčice ŽRK Ogulina ekipa U12 u Rijeci su odigrale 5.kolo 1. HRL protiv ekipa Gospića i Zameta.
Već kod samog okupljanja za odlazak na put došlo je do dosta problema, jer se okupilo svega 8 igračica od toga dvije vratarke. Djevojčice igraju u kategoriji onih koje su napunile 12 godina, ali većina djevojčica u ekipi su djevojčice koje su mlađe. Nada da će se sa ovog puta vratiti sa bodovima je pala u vodu, iako da su bile u punom sastavu imale su velike šanse za pobijediti obje ekipe koje su ispod njih na bodovnoj tablici.
U prvoj utakmici igrale su protiv ekipe Gospića i izgubile 18:11, a u drugoj utakmici protiv Zameta izgubile su rezultatom 20:18. Svakako treba žaliti za izgubljenim bodovima budući da bi nakon ovih utakmica bile visoko na tablici, a sada su trenutno 9. od 19 ekipa. Slijedi pauza do 15.01.2023. godine kada se nastavlja prvenstvo gostovanjem u Karlovcu, a igraju protiv ekipa Udarnika i Samobora.
Za ekipu Ogulina igrale su Ivona Ivaniš i NIka Benić vratarke, Eva Bertović postigla je 21 gol, Katja Vranić 6, Paola Salopek 1, Gabriela Vučić 1, a igrale su i Sara Salopek i Tea Jelić.
Nakon prve utakmice kao najkorisnija igračica u ekipi Ogulina birana je vratarka Ivona Ivaniš, a nakon druge utakmice Katja Vranić.