Aktualno OG sada Ogulin

Održana prezentacija prijava putem SOM sustava na javne pozive za ogulinske udruge

U Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice održana je prezentacija prijava na Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2023. godinu i Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba udruga iz područja socijalne skrbi, udruga proizašlih iz Domovinskog rata i ostalih udruga od interesa za Grad Ogulin za 2023. godinu.

S obzirom da se po prvi put prijave na ove pozive podnose isključivo elektroničkim putem, kroz sustav SOM natječaji, prezentacija je upriličena kako bi se potencijalne prijavitelje upoznalo s načinom rada u tom sustavu.

Grad Ogulin svake godine osigurava sredstva u proračunu i objavljuje spomenute Javne pozive, pa je tako učinjeno i ove. Javni pozivi otvoreni su za prijave do 30. prosinca 2022. godine.

Prezentacija je održana u nazočnosti gradonačelnika Dalibora Domitrovića i njegovog zamjenika Daniela Vukelje. Okupljeni predstavnici ogulinskih udruga imali su priliku postavljati pitanja, a sve dodatne informacije i dalje je moguće dobiti elektroničkim putem na adresu [email protected] .