Aktualno PROMO

UZ MLADE RAZVIJAMO LOKALNU ZAJEDNICU GRADA OGULINA KROZ PROJEKT PROJEKTNA KLINIKA ZA RAZVOJ ZAJEDNICE

Euro Grant Konzalting d.o.o. (EGK) provodi projekt u sklopu programa Europske snage solidarnosti, pod nazivom Projektna klinika za razvoj zajednice Grada Ogulina.

Na području EU fondova Euro Grant Konzalting je s Vama od 2007. godine i radi “punom parom“ kako bi rekli naši Ogulinci. Osim što rade investicijske projekte za gradove i poduzeća diljem RH, trude se da projektima doprinose napretku i razvoju lokalne zajednice. Upravo je to razlog pripremljenog projekta: Projektna klinika za razvoj zajednice Grada Ogulina gdje je fokus na mladima koji će preuzimanjem inicijative, prepoznavanjem problema s kojim se kako oni, tako i zajednica, susreću te pronalaskom rješenja odgovoriti na problem i time postati jednim od sudionika procesa boljeg, konkurentnijeg i razvijenijeg Grada Ogulina.
Mladi sudionici će uočene probleme rješavati kroz programska stabla i pisanje projekata s kojim je taj problem rješiv, naravno uz pomoć vrijednih volontera.

“Posebno sam ponosna što je projekt pripremila i provodi mlađa EGK ekipa Tijana Turković i Tea Jurašić.“ kaže Natalia Zielinska, direktorica Euro Grant Konzaltinga koja je ujedno i mentorica projekta.
U sklopu projekta mladi će vidjeti i poslušati stvarne primjere iz poduzeća, gradova te poljoprivrednih gospodarstava koji su prepoznali problem svojeg poslovanja i svoje zajednice te uz pomoć Euro Grant Konzaltinga došli do rješenja i boljitka svojeg poslovanja i svoje zajednice na koju možda ne direktno, ali svakako indirektno svi utječu svojim projektima.

Kako bi mladi dobili uvid u pripremu i provedbu EU projekata, mjesečno će se održavati edukacije koje će provoditi jedna od vodećih stručnjakinja u području EU fondova – Natalia Zielinska.
Ukoliko se želite pridružiti i/ili angažirati svoju djecu (stariju od 14 godina) ili učenike da se uključe, ili ako imate dodatna pitanja obratite nam se na e-mail [email protected]