Aktualno Magazin Zabava

Magic Leon pobjednik je devete sezone Supertalenta: ‘Želim se zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio‘

Mladić koji se mađioničarskim trikovima bavi od svoje sedme godine kući je odnio vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna

Magic Leon (26) pobjednik je devete sezone Supertalenta. Iluzionist kojem su u showu Nove TV zlatni gumb stisnuli voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan osvojio je publiku finalnom točkom u kojem su mu se pridružili njegova vjerna pomoćnica Bjelka, te nova pomoćnica Crnka.

Njegova konkurencija je bila jaka, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremno su pokazali svoj talent u finalnom izdanju showa.

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati su dali sve od sebe, a finalna odluka bila je na gledateljima. Najviše glasova osvojio je Magic Leon, pravim imenom Leon Žilavi, kojem je najveća podrška njegova supruga Monika.

Mladić koji se mađioničarskim trikovima bavi od svoje sedme godine tako je postao pobjednik devete sezone Supertalenta i doma odnio vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

– Želim se zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio da možemo biti ovdje, da svjedočimo našu ljubav i ljubav prema poslu. Hvala svima, pa i voditeljima na Zlatnom gumbu – kazao je po proglašenju pobjednika Magic Leon. (K.Rožman, jutarnji.hr)