Aktualno Magazin Zabava

Maja Šuput u grudnjaku među buketima, Nenad joj poklonio 3500 ruža

Pjevačicu je suprug iznenadio s mnoštvom ogromnih buketa ruža, a cvjećar Ante otkriva nam detalje o ovom iznenađenju za Valentinovo
Nenad je došao preko vikenda i imao plan. Htio je Maju iznenaditi s nečim fenomenalnim, priča za 24sata cvjećar Ante Jurković. Nenad Tatarinov iznenadio je suprugu Maju Šuput Tatarinov (43) za Valentinovo s raskošnim buketima u njihovu stanu.
Iznenađenje s ružama je dogovoreno u suradnji s Antinom cvjećarnom ‘Atelier Sreće’ u Zagrebu, a cvjećar nam je ispričao kako su tekli planovi za veliko iznenađenje.

– Pokazao mi je fotografiju mojih objava na društvenim mrežama i pitao bi li takvo nešto bilo izvedivo za ovo Valentinovo. Rekao sam da bi i odmah smo krenuli u akciju – kaže. Cilj je bio iznenaditi pjevačicu, a to su itekako uspjeli jer je Maja suprugu uputila divne riječi.
– Wow! Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu – napisala je Maja ispod fotografija na kojima pozira uz mnoštvo ruža.

Na fotografijama se vidi da je riječ o velikom broju buketa i ruža, a Ante nam je otkrio točan broj.
– Iznajmio je 3500 ruža. Do njihovog stana prevozili su ih u dva automobila. Krenuli smo slagati sve oko 5, 6 ujutro kako bi se ona iznenadila čim otvori oči – dodaje. (K.Rumora, H.Ludban, 24sata.hr)(foto:M. Šuput/instagram)