Aktualno OG sada Ogulin

U Gradskoj knjižnici održano poučno predavanje “Afrodizijačka svojstva esencijalnih ulja”

Sinoć je u ogulinskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici održano zanimljivo i poučno predavanje pod nazivom “Afrodizijačka svojstva esencijalnih ulja”. Predavanje je održala Zrinka Jezdić, a na taj način je ujedno i promovirala svoju knjigu “Arhetipovi esencijalnih ulja – drugi dio”.

Kako je autorica istakla, nastavljajući se na prvu, ova knjiga donosi nova 22 arhetipa rijetkih i mističnih ulja, koja su već tisućljećima sastavni dio ljudskog života. Imaju veliku terapeutsku vrijednost u kliničkoj i praktičnoj primjeni, pa ih znanstvenici smatraju novim prirodnim izvorima spojeva koji će sigurno utjecati na očuvanje zdravlja i snažnu podršku u liječenju brojnih tegoba. Knjiga donosi i nove metode primjene punog potencijala esencijalnih ulja, pritom vješto kombinirajući spoznaje i iskustvo fenomenoloških terapija, neuroznanosti i energetskog potencijala.

Zrinka Jezdić je okupljenoj publici ujedno predstavila i rad AromaVita – instituta za aromaterapiju, čija je osnivačica i predsjednica. I publika je imala priliku tijekom večeri postavljati pitanja, a gošća je, nudeći odgovore, vrlo rado podijelila i praktične savjete u primjeni esencijalnih ulja. Nakon vrlo poučnog predavanja, posjetitelji su imali priliku kupiti obje knjige po promotivnim cijenama, kao i Kartice za psihološko energetski rad, nastale prema knjizi “Arhetipovi esencijalnih ulja”.

Inače, u ogulinskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici možete potražiti i posuditi oba naslova ove autorice, kao i časopis “Essentia” kojeg izdaje u svrhu popularizacije i informiranja o zainteresirane javnosti aromaterapiji.