Aktualno OG sada Ogulin

Održana audicija za glumce u predstavi “Zvjezdano nebo”

U sklopu Dramskog studija POU Ogulin održana je audicija za glumce u predstavi “Zvjezdano nebo” koju će voditi Tatiana Kislinska, kazališna redateljica i glumica iz Ukrajine, uz potporu Dramske skupine  “Ex Voto” i Glumačke družine Đule.

U 2023. godini POU Ogulin nastavlja s provođenjem programa Dramski studio POU Ogulin na način da će realizirati predstavu vlastite produkcije naziva Zvjezdano putovanje, autorice Nede Nezhdana, jedne od vodećih ukrajinskih dramatičara, kazališnih umjetnica, pjesnikinja i prevoditelja. Autorica je više originalnih drama, kao i nekoliko adaptacija i dvije zbirke poezije.

Predstava Zvjezdano putovanje je ukrajinska bajka namijenjena djeci koja govori da treba sanjati čarobne snove i vjerovati da će se želje ostvariti ako svaki trenutak blista od dobrote i topline, poslati poruku mira i razumijevanja.

Planirano održavanje programa je najmanje jednom tjedno u trajanju od 90 minuta u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Broj sudionika je ograničen. Sudjelovanje u programu za sve sudionice je besplatno. Program sufinancira Ministarstvo kulture i medija.