Aktualno PROMO

Održan radni sastanak projektnog tima sa zaposlenicama projekta „Zaželi III – Grad Ogulin”

Dana 29. ožujka 2023. godine u sklopu projekta „Zaželi III – Grad Ogulin” održan je radni sastanak projektnog tima sa zaposlenicama projekta u prostorijama Gradske uprave Grada Ogulina. S obzirom da su žene zaposlene od 01.02.2023. godine, održali smo drugi po redu radni sastanak, jer je od velike važnosti povezivanje žena radi boljeg upoznavanja te osjećaja pripadnosti kolektivu.

Bitno je da zaposlene žene na tim sastancima mogu iznijeti probleme do kojih dolazi u svakodnevnom radu s krajnjim korisnicima na terenu, ukoliko oni postoje, razmijeniti iskustva i pomoći jedna drugoj savjetima i podrškom. Na sastanku su voditeljica projekta i koordinatorica prošle kroz evaluaciju dosadašnjeg rada te ukazale na što bolje daljnje obavljanje radnih zadataka. Što se tiče administrativnog dijela, zaposlenice su potpisivale mjesečna izvješća o radu i izjave pripadnice ciljane skupine.

U navedenom projektu, zaposleno je 30 žena ciljane skupine na 6 mjeseci koje skrbe i brinu o 205 starijih i /ili nemoćnih osoba. Projekt “Zaželi III – Grad Ogulin”, kodni broj UP.02.1.1.16.0009 je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Poziva Zaželi- program zapošljavanja žena-faza III.