Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Pretučeni vojnik jutros je preminuo

Dnevnik Nove TV doznaje da je brutalno pretučeni vojnik jutros preminuo. Cipelario ga je njegov prijatelj kojeg je dugo poznavao. Zajedno su trenirali u istom nogometnom klubu.Mladi vojnik jutros u 9:20 sati preminuo je u bolnici, doznaje Dnevnik Nove TV. Ravnatelj bolnice dr.sc. Ivan Vukoja potvrdio je da je mladić jutros podlegnuo ozljedama, nakon što ga je u subotu teško ozlijedio i ostavio u nesvijesti prijatelj.

U subotu je reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić neslužbeno doznao da su brutalan napad na mladića snimile i nadzorne kamere. “Zabilježeno je ono što bismo u žargonu mogli nazvati ‘brutalnim cipelarenjem’, odnosno opetovanim i snažnim udarcima noge u glavu koji je već bio bez svijesti.Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a hrvatski vojnik ostaje ležati. Doznajemo da je policija, nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći”, rekao je Kovačić.

Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili, pričaju mještani koji su u šoku. Dijelili su i travnjak istog nogometnog kluba za koji su obojica igrali. Zajedno su trenirali i odlazili na utakmice. Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole i suigrači iz nogometnog kluba su u šoku, piše Požega.eu.

Pretučeni 21-godišnjak bio je u teškom stanju s ozljedama opasnim po život. Policija je izvijestila da se napad dogodio u ranim jutarnjim satima u subotu. Napadač je uhićen. (dnevnik.hr)