Aktualno OG sada Ogulin

Proslava Praznika rada i Dana obitelji 1. svibnja – na gradskoj tržnici

Zbog najave lošeg vremena za ponedjeljak 1. svibnja, proslava Praznika rada i Dana obitelji, umjesto na Kneji, održat će se na natkrivenom prostoru gradske tržnice, javljaju iz gradske uprave.
Ukoliko to vrijeme bude dozvoljavalo, obilježavanje Praznika rada započet će budnicom Puhačkog orkestra ulicama grada, a od 9 sati krenut će defile članova Moto kluba Vještice sa Trga hrvatskih rodoljuba.
Pod voditeljskom palicom Dubravka Dragičevića, program će u 10 sati započeti nastupom Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i Ogulinskih mažoretkinja, nakon čega će za građane, uz ugostiteljsku ponudu, uslijediti besplatna podjela oko 500 porcija graha.

“Naš ogulinski bend Carismo zabavljat će sve okupljene i to do poslijepodnevnih sati. Vrijedne članice Udruge žena Ogulin pripremit će Ogulinsku masnicu i održati radionicu.
Proslavi Praznika rada pridružilo se Društvo naša djeca Ogulin i Dječje gradsko vijeće proslavom Dana obitelji, u okviru kojeg će za naše najmlađe sugrađane organizirati zabavu u vidu radionica.

Iako su za proslavu na Kneji bile planirane sportske igre za djecu,  zbog lošeg vremena neće se moći održati.
Još jednom pozivamo sve građane da nam se pridruže!”-poručuju iz gradske uprave.