Aktualno PROMO

Projekt “STRuKa i TI” donosi boljitak učenicima u podsektoru strojarstva 

Želiš upoznati strojarska zanimanja, posjetiti pogone najvećih hrvatskih tvornica ili praktično učiti na nekim od najmodernijih strojeva? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, onda je Obrtnička i tehnička škola Ogulin pravo mjesto za tebe. U njima je moguće steći strojarsko znanje najviše razine podržano iskusnim profesorima i bogatom praksom koja će buduće polaznike uspješno pripremiti za kasnije zaposlenje ili daljnje školovanje.

Sve to omogućeno je projektom „STRuKA i TI“ kojeg provodi Tehnička škola Karlovac kao nositelj oznake Regionalnog centra kompetentnosti, u suradnji s partnerskim ustanovama među kojima je i Obrtnička i tehnička škola Ogulin, Tehnička škola Požega, Srednja škola Slunj te Strukovna škola Gospić. 

Završetkom projekta ove godine, bit će uspostavljeni programski i kadrovski uvjeti za unaprjeđenje učenja kroz praksu za učenike i polaznike obrazovanja odraslih u podsektoru strojarstva, a sve s ciljem da postanu što konkurentniji i spremniji odgovoriti realnim potrebama tržišta rada. 

Neka od trenutno traženih zanimanja za koje je moguće obrazovati se kroz Obrtničku i tehničku školu Ogulin su CNC operater/operaterka, automehaničar/ka, strojobravar/ka i vodoinstalater/ka.

Znanje koje je na cijeni

Polaznici Obrtničke i tehničke škole Ogulin imat će priliku izaći iz učionica i raditi na suvremenim strojevima u Regionalnom centru Tehničke škole Karlovac, teoriju primijeniti u praksi te posjetiti proizvodne pogone i druga mjesta na kojima iz prve ruke mogu vidjeti i saznati sve što ih zanima vezano za struku. Najnovija strojarska oprema, specijalizirani kabineti i gomila znanja čekaju nove polaznike. Odaberi strojarstvo. Znanje koje je na cijeni, pozivaju iz Tehničke škole Karlovac.

Više informacija o projektu i upisima saznaj na mrežnoj stranici STRuKA i TI te na Tehnička škola Karlovac.

 

*Sadržaj publikacije / emitiranog materijala isključiva je odgovornost Tehničke škole Karlovac. Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.