Aktualno OG sada Ogulin

Old timer klub Ogulin održao izbornu skupštinu

U novim prostorijama kluba kod Kuglane Klek, sinoć je održana izborna skupština Old timer kluba Ogulin. Predsjednik Ivica Brozović (Titan) podsjetio je da je klub osnovan prije 25 godina i da danas broji nešto više od 40 članova.

Godina iza nas za njih je bila uspješna, nastupali su na brojnim natjecanjima i ostvarili odlične rezultate. Novost je da će od ove godine članovi moći postati i vozači old timer automobila, a ne samo motora. Ivica Brozović (Titan) zahvalio je ovom prigodom na potpori koju im pružaju Grad Ogulin i Sportska zajednica.

Izvješća o radu i financijskim rezultatima podržana su jednoglasno, a nakon toga prišlo se izborima. Funkciju predsjednika i dalje će obnašati Ivica Brozović (Titan), a izabran je i novi Upravni odbor, koji će na prvoj sjednici izabrati ostale dužnosnike kluba.

Nazočne su pozdravili i pozvani gosti, Toni Vuković uime Moto kluba Vještice, Darko Pribanić uime Sportske zajednice, te gradonačelnik  Ogulina Dalibor Domitrović, koji su govorili o dobroj suradnji s Old timer klubom i obećali im daljnju potporu u radu.

Na kraju skupštine predsjednik je uručio zahvalnice zaslužnim pojedincima i ustanovama, koji su im pružali podršku.