Aktualno Sport

Kuglanje – turnir kuglačica u Otočcu, održana skupština KK Klek

Turnir kuglačica u Otočcu

U Otočcu je u organizaciji Ženskog kuglačkog kluba Gacka održan turnir kuglačica, a među 20-ak igračica bile su i četiri iz Ženskog kuglačkog kluba Ogulin. Pobijedila je domaća kuglačica Gacke Ankica Draženović sa 549 čunjeva, a ostala dva pehara osvojile su ogulinske kuglačice: druga je bila Branka Neralić sa 2 čunja manje, 547, a treća Marica Bokulić sa 541 čunjem. Barbara Žilić osvojila je 6.mjesto sa 505, a Ana Karas 11.mjesto sa 464 čunja.

 

Skupština Kuglačkog kluba Klek

U nedjelju je održana redovna Skupština Kuglačkog kluba Klek. Uz nazočnost 15-ak članova, skupštini je predsjedavao predsjednik Ivica Bertović, koji je u svom izvješću naglasio da je iza njih jedna od najlošijih sezona u kojoj su ispali iz Druge u Treću hrvatsku ligu Zapad. Razlog tome Bertović vidi u odlasku više mlađih igrača koje je Klek odgojio u ostale ogulinske klubove, a dvojica igraju u prvoligašu Zadru. U klubu i dalje rade na pomlađivanju kluba, te planiraju što skoriji povratak na staze stare slave, jer je Klek do sada uvjerljivo najbolji kuglački klub u povijesti ogulinskog kuglanja.
Jedini gost skupštine, dopredsjednik Športske zajednice Grada Ogulina Darko Pribanić čestitao je klubu 70-ti rođendan (KK Klek osnovan je 1953.godine) i poželio im je što skoriji povratak među najbolje klubove Ogulina i županije.