Aktualno OG sada Ogulin

Proslavili Dan škole

Svečanim programom, ogulinska Prva osnovna škola proslavila je Dan škole. Slavljenički program je, po tradiciji, započeo tradicionalnim Slatkim krosom. Vedar duh, sportsko nadmetanje, navijanje, smijeh i zajedništvo preplavili su školsko dvorište, a u Slatkom krosu su se okušali učenici, ali ove godine, po prvi put, i nastavnici škole.

U predvorju škole, u nazočnosti brojnih uzvanika i umirovljenih djelatnika škole, upriličen je svečani program proslave. Dobrodošlicu okupljenima poželio je ravnatelj Zvonko Ranogajec.

Tijekom svečanosti, prigodnu čestitku slavljenicima uputio je gradonačelnik Dalibor Domitrović, a zatim je to učinila i Sanja Katić Butina, uime županijskog Odjela za školstvo.

Svečanost su svojim nastupom uveličali članovi školskog zbora, te učenici koji su se svojima nastupima istaknuli na nekim od natjecanja ili smotri.

Ovom prigodom nagrađeni su i najuspješniji učenici škole u tekućoj školskoj godini, a svaki od njih nagrađen je simboličnim poklonom. Nagrađeni su i nastavnici škole koji su napredovali u zvanjima, a oni su: Nikolina Magličić Čavlović, Nada Božičević, Dejana Ogrizović i Marina Jurašić.

Predstavljen je i “Virtualni kurikul Prve osnovne škole”, a program obilježavanja Dana škole okončan je prigodnim domjenkom.(foto:M.M.P./ROg)