Aktualno OG sada Ogulin

2.Tomos kup „Ogulin 2023.“

Nakon što su prošle godine članovi Oldtimer kluba Ogulin po prvi su puta uspješno organizirali „Tomos susret“ i okupili preko stotinu sudionika, u subotu, 29.srpnja organizirali su i drugi Tomos susret na prostoru ispred kuglane Klek.

U Ogulin je ovaj puta stiglo 52 vlasnika popularnih Tomos motora iz 17 hrvatskih gradova, a pored njih stiglo je desetak starih oldtimer automobila i ostalih starih motocikala.

Na otvorenju 2. „Tomos susreta“ sve nazočne najprije je pozdravio predsjednik Oldtimer kluba Ogulin Ivica Brozović – Titan i ukratko najavio program susreta, potom se nazočnima obratio i trostruki europski prvak, hrvatski automobilistički as Niko Pulić, a na kraju je susret otvorio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović.

Nakon toga svi sudionici ovo skupa krenuli su u promotivnu vožnju preko Trošmarije do Generalskog stola i natrag u Ogulin, a poslije su ispred kuglane održali zanimljivo natjecanje u sporoj vožnji, na kojem je sudjelovalo 29 natjecatelja. Pobijedio je Miroslav Novosel iz Gornje Stubice ispred Nikole Stipetića iz Ogulina i Luke Ružića iz Rijeke . Nakon toga je za sve sudionike organiziran domjenak i druženje do večernjih sati.