Aktualno Magazin Zabava

Pripiti gost na svadbi nokautiran desnim krošeom: Mladoženji je prekipjelo, kad vidite snimku shvatit ćete zašto

Snimka koja se nekoliko dana masovno dijeli na društvenim mrežama dokaz je da u svemu treba uživati umjereno, pa tako i piću

Društvenim se mrežama unazad nekoliko dana širi videozapis koji pokazuje da se u piću, kao i u svemu, treba uživati umjereno i odgovorno.

Na snimci se može vidjeti kako je jedan pripiti gost jednog vjenčanja nakon što su mladenci prerezali svadbenu tortu istu poželio “nahraniti” istom.

Mladić zgrabio punu šaku torte i krenuo prema mladoženjinom licu, no sva mu je “municija” ispala prije nego što mu se uopće približio.

Kad mu je taj pokušaj propao, ponovno se naoružao tortom i krenuo prema mladoj. Torta je, međutim, ponovno završila na podu.

Mladoženja mu je potom naoko nešto dobacio, no ovaj je nastavio širiti ruke i praviti budalu od sebe. Vidjevši da s gostom ne može lijepo, mladoženja ga je preciznom desnicom “složio” na pod. Gost, koji je, čini se na temelju snimke, imun na bol, odmah je ustao i krenuo mladoženji nešto objašnjavati.

Kako mladoženja evidentno nije bio zainteresiran za dijalog, drugi je gost pripitog trapavca udaljio od mladoženje koji se naoko počeo pripremati za drugu rundu.
Originalnu je snimku na društvenoj mreži TikTok objavio korisnik “@petrovichpetrovich”, a istu je na istoj mreži krajem travnja ponovno objavio majstor mješovitih borilačkih vještina Matt McCabe.

– Kad pomislite da ste glavni lik – napisao je McCabe uz snimku koja je do danas pogledana više stotina tisuća puta. (D.R., jutarnji.hr)

 

@mccabemilitiamma When u think your the main character. #weddingtiktok ♬ original sound – MATT MCCABE