Aktualno OG sada Ogulin Turizam - vijesti

Sutra počinje jesensko izdanje Ogulinskog festivala bajki

Sutra će se, po 2. put ove godine, uži centar našeg grada ponovno pretvoriti u jednu veliku bajkovitu pozornicu. Naime, od petka do nedjelje uživat ćemo u rujanskom izdanju 18. Ogulinskog festivala bajke.

U našem gradu će se tako ponovno okupiti brojni pripovjedači bajki, a festivalski program je pun zanimljivih predstava i animacija za najmlađe, ali i za sve one koji vole bajke, bez obzira na dob.

Ulicama će ponovno kružiti veseli Festivalski vlakić Bubi, dok će se na poznatim festivalskim pozornicama redati brojni izvođači. Jedan od njih je i popularni Mrle iz legendarnog glazbenog sastava Let 3, koji će, sa suprugom Ivankom Mazurkijević, izvesti koncert za djecu pod nazivom „Kišni razdraganci“.

Neće nedostajati ni kreativnih radionica. Izdvajamo nezaobilazno oslikavanje lica motivima likova iz bajki. Tu je i uvijek atraktivna radionica drveno-staklena priča, zatim radionica izrade zmajeva, Mala škola novinarstva, Reciklažna gradionica, Reciklažna i Sportska bajka, te mnoge druge.

Program počinje sutra na sceni Neva Nevičica, u 10 sati, polaganjem za vozačku dozvolu za letenje na metli, a završit će u nedjelju, iza 19 sati, neizostavnim pripovijedanjem u Đulinom vrtu.

Što sve donosi program rujanskog izdanja 18. OGFB-a možete provjeriti u festivalskoj programskoj knjižici, koja je objavljena na web i Facebook stranici TZ grada Ogulina. Ako još kojim slučajem niste čuli, rujansko izdanje 18. OGFB-a i ovaj put se preklapa s programom proslave Dana grada Ogulina, pa će tako naš grad ovog vikenda doista biti prepun raznovrsnih zabavnih sadržaja za sve generacije. Dođite i uživajte!