Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Muškarac preminuo nakon što ga je pregazila supruga: Sve je počelo sa snimkom na haubi automobila

Tragična nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se u nedjelju, 17. rujna, u blizini njemačkom mjestu Alt Gargeu u Donjoj Saskoj.

Prema policijskom priopćenju, 42-godišnji muškarac dovezao se sa svojom 43-godišnjom suprugom u njihovom VW Passatu u područje oko podnožja Elbe kako bi snimili video, prenosi Fenix magazin.

Oko 12.50 sati muškarac je sjeo na haubu automobila na stazi za vozila koja je, prema informacijama policije, otvorena za javni promet. Supruga je bila vozač. Policija je priopćila kako su opasnu radnju snimali s nekoliko mobitela.Tijekom vožnje muškarac je skliznuo s haube i završio ispred automobila u pokretu. Vozilo ga je pregazilo. Vatrogasne službe su pokušale spasiti 42-godišnjaka. “Iako su brojni spasioci, uključujući liječnika hitne pomoći sa spasilačkim helikopterom, brzo stigli na teren, muškarcu nije bilo spasa”, piše u priopćenju policije.

U nesreći je 42-godišnjak preminuo na mjestu nesreće. Ženi (43) je pružena psihološka pomoć. Policija je osigurala mjesto nesreće i obavlja daljnji očevid.

Prema prvim saznanjima, supruga nije posjedovala vozačku dozvolu.(N1)