Aktualno OG sada Ogulin

Nagrađeno petero najljubaznijih vozača

U gradskoj upravi upriličen je prijam za najljubaznije vozače na ogulinskom području. Prijam je upriličio gradonačelnik Dalibor Domitrović, a nazočili su mu i njegov zamjenik Daniel Vukelja, načelnik Policijske postaje  Ogulin Goran Vukelja, predsjednik županijskog Savjeta za sigurnost prometa na cestama Dubravko Galić, te policijski službenik Luka Popović.

Titulom najljubaznijih vozačica i vozača na našem području ove su se godine okitili: Mario Stipetić, Nevenka Dujmić, Martina Sabljak, Zvonko Salopek i Marina Marković. Najljubaznijim vozačicama i vozačima gradonačelnik Dalibor Domitrović i načelnik PP Ogulin Goran Vukelja uručili su priznanja te simbolične poklone.

Kako je u svom obraćanju, između ostalog, istakao načelnik PP Ogulin Goran Vukelja, najljubazniji ogulinski vozači izabrani su tijekom akcije “Dan ljubaznosti u prometu”, koju su proveli djelatnici PP Ogulin. Akcija ima za cilj potaknuti tolerantnije odnose između vozača i pješaka, odnosno potaknuti vozače da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima te prometne propise u cijelosti. Akcija je provedena na našem području 1. rujna, kada su policijski službenici u civilu promatrali ponašanje vozača u prometu. Zamijećeno je 30 vozača koji su svojim ponašanjem u prometu zaslužili da uđu u uži krug ove akcije, a  nakon provjera i pomnog razmatranja, izabrano je u konačnici 5 spomenutih.

Načelnik PP Ogulin Goran Vukelja ovom je prigodom ponovno pohvalio i odličnu suradnju sa Gradom Ogulinom, te gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem, kao i županijskim Savjetom za sigurnost cestovnog prometa.

Dubravko Galić se ovom prigodom osvrnuo na problematiku stanja sigurnosti cestovnog prometa na području Karlovačke županije i našeg grada, pohvalivši rad policijskih službenika na terenu.