Aktualno Sport

Nogometni rezultati od vikenda

1.ŽUPANIJSKA LIGA – 5.kolo
MLADOST REČICA – OGULIN 0:8
U nedjelju je odigrano 5.kolo 1.županijske lige u kojem je Dobra iz Sv.Petra bila slobodna, a Ogulin je uvjerljivo pobijedio posljednjeplasiranu Mladost u Rečici sa čak 8:0.
Nogometaši Ogulina su od samog početka u Rečici igrali na jedan gol autsajdera Mladosti, postigli čak 8 golova, animljivo, svih 8 različitih strijelaca. Po jedan gol psotigli su Sven Volf, Fran Vukelja, Borna Salopek, Dino Brozović, Patrik Poljak, Mate Cindrić i Danijel Sabo, te jedan autogol.
U ostalim utakmicama 5.kola vodeći Vojnić 95 je na svom terenu sa 2:0 pobijedio u derbiju kola Dugu Resu sa 2:0, u Gornjem Mekušju je Croatia 78 iznenadila domaćeg Vatrogasca sa pobijedila sa 1:0, u Malom Erjavcu je Zrinski Ozalj sa 3:1 pobijedio Slunj, a u Draganiću je domaće sa 5:0 pobijedio Barilović.
Na tablici nakon 5.kola vodi Vojnić 95 sa svih 15 bodova, Ogulin je peti sa 7 bodova, a Dobra iz Sv.Petra na začelju bez bodova.
U 6.kolu koje se igra u nedjelju s početkom u 16,30 sati, nogometaši Ogulina su slobodni, a u Svetom Petru igraju Dobra i Draganić.
KUP Karlovačke županije
U srijedu se igra  2. kolo kupa za NSKŽ, u kojem će nogometaši Ogulina gostovati u Žakanju kod Croatie 78. U Sv.Petru će nogometaši Dobre ugostiti momčad Zrinskog Ozlja, a Plaški momčad Duge Rese.
U srijedu su utakmice Kupa igrale mlađe kategorije: u polufinalu su pioniri Ogulina izgubili u Ogulinu od Karlovac 1919 sa 13:0, a Josipdol i Ilovac igrat će u srijedu. U polufinalu Kupa za kadete, Ogulin i Karlovac igrat će u srijedu u Ogulinu. U polufinalu Kupa za juniore, 27.rujna igrat će u Malom Erjavcu juniori Ogulina i Zrinskog Ozlja.
2.ŽUPANIJSKA LIGA, 4.kolo
JOSIPDOL – MREŽNICA 3:5
PLAŠKI – OŠTARIJE 0:2
U nedjelju je odigrano 4.kolo 2. Županijske lige, u kojoj igraju 3 kluba iz susjednih općina.
U Plaškom se igrao susjedski derbi između nogometaša Plaškog i Oštarija. Oštarci su bili uspješniji i pobijedili sa 2:0, oba gola gosti su postigli krajem 1.poluvremena, a strijeci su bili Dane Ivanišević i Marko Cazin.
Nogometaši Josipdola ugostili su Mrežnicu iz Zvečaja, no u golijadi sa 8 golova gosti su bili uspješniji i pobijedili sa 5:3. Josipdol je vodio sa 2:1, imao je i 3:3, no u završnici utakmice gosti su postigli još dva gola i nanesli prvi poraz Josipdolu u ovom prvenstvu. Golove za Josipdol postigli su Marko Poljak, Josip Barko i Marijo Butković.
U ostalim utakmicama 4.kola u Donjem Mekušju je  Kupa pobijedila Frankopan iz Brežana sa 4:2, u Krnjaku je Petrova Gora pobijedila domaće sa 4:2, u Karlovcu je Cetingrad sa 6:0 nadigrao Tuškane, a u Novigradu je Dobra sa 7:2 pobijedila Vrlovku.
Nakon 4.kola vodi Dobra iz Novigrada sa svih 12 bodova, Oštarije dijele 2.mjesto sa 9, četvrti je Josipdol sa 6, koliko ima i Plaški na 7.mjestu.
U 5.kolu sljedeće nedjelje od 16,30 Oštarije će  ugostiti Kupu iz Donjeg Mekušja, Plaški gostuje u Kamanju kod Vrlovke, a Josipdol u Brežanima kod Frankopana.