Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Nestala mlada majka: U gluho doba noći njezin muž čuo je plač bebe. Ustao je i shvatio da Ane nema

Dvadesetogodišnja Ana Petrović nestala je u Beogradu u noći s četvrtka na petak, oko dva sata nakon ponoći. Zasad joj nema nikakvog traga, a njezina sestra objavila je apel putem društvenih mreža za pomoć u pronalaženju njezine sestre.

“Jedino kako nam možete pomoći da pronađemo moju sestru jest da podijelite ovu sliku, da zamolite prijatelje/obitelj da i oni podijele kako bi što više ljudi vidjelo i, naravno, da nazovete broj sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ako je negdje vidite. Hvala svima koji dijelite, nismo se ni nadali da će se ovoliko daleko čuti naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego jučer. Anu kod kuće čeka jedna djevojčica koja ima godinu i pol dana i jako je važno da je pronađemo što prije”, napisala je Anina sestra na Facebooku.
Telefon joj bio uključen na nekoliko sekundi
Sestra nestale za beogradski Blic je rekla da je Ana mlada majka, ima kći staru godinu i pol dana za koju je jako vezana, pa ne vjeruje da bi je ostavila i sama otišla bez najave i ikakvog traga.

“Te večeri Anin muž vratio se s posla i legao spavati. Ona je ostala sama s bebom, uspavljivala ju je. Oko 2 ujutro muž joj je poslao poruku da ugrije mlijeko jer se beba probudila i počela plakati. Budući da Ana nije odgovarala, a beba nije prestala plakati, njezin suprug je ustao i tada je shvatio da je nema”, kazala je Anina sestra za Blic.

Otada su je, kaže, neprestano zvali, ali njezin mobilni telefon bio je isključen. Kaže i da nitko ne zna što je Ana te večeri imala odjeveno što bi eventualno moglo pomoći u potrazi.

“Njezin telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutro, ali to je trajalo samo nekoliko sekundi. Nemamo informaciju o tome što je nosila te večeri, ali smo primijetili da nedostaje roza ruksak iz kuće”, rekla je uznemirena Anina sestra.

‘Nikada ne bi napustila kćerkicu’
Svima se čini nevjerojatnim da bi Ana otišla od uće i ostavila kćerkicu.
“Nikada je ne bi napustila, zato nam je čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo je pronaći što prije. Anu kod kuće čeka jedna djevojčica od godinu i pol”, rekla je sestra nestale djevojke.

Jedna njezina prijateljica opisala je Anu riječima: “Bila je pravi devojčurak, pozitivna. Pričala je neprestano o kćerkici Tari, sigurna sam da je ne bi ostavila tek tako.” (net.hr)