Aktualno OG sada Ogulin

Uređena tri nova dječja igrališta na Poredicama

Gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegov zamjenik Daniel Vukelja su, u pratnji djelatnika, obišli 3 novouređena igrališta ogulinskog Dječjeg vrtića Bistrac na Svetom Petru.

Dva igrališta se nalaze ispred zgrade vrtića, a jedan u njegovoj pozadini. Mališani tako od sada imaju priliku uživati u igri na novim toboganima i klackalicama.

Prilikom obilaska igrališta, gradonačelnik Dalibor Domitrović je rekao kako vrijednost ovog projekta iznosi 77.000,00 eura, ta da je zadovoljan viđenim:

 

Grad Ogulin je, podsjećamo, u cilju povećanja kapaciteta vrtića pokrenuo projekt izgradnje dodatne zgrade za prihvat djece predškolskog uzrasta u dječji vrtić Bistrac. I ova buduća zgrada će biti smještena na području bivše vojarne Sveti Petar, i to uz postojeću zgradu dječjeg vrtića. Projekt je prijavljen tijekom ove godine na jedan od natječaja iz EU fondova. Gradonačelnika Domitrovića smo pitali ima li možda kakvih novosti o ovoj temi:

 

Zanimalo nas je i to zna li da su tijekom proteklih nekoliko dana članovi Lions Cluba Frankopan pokrenuli donatorsku akciju “Čarobni park”. Cilj im je bio, kako su naveli na društvenim mrežama, prikupiti sredstva za opremanje dva dječja igrališta Dječjeg vrtića “Bistrac”.

Dalibor Domitrović nam je na ovo pitanje dao sljedeći odgovor: