Aktualno PROMO

OVAJ VIKEND U Snoopy Bar / Disco club Ogulin

PETAK : KAFANSKO VEČE UZ VALENTINA & DRAŽENA
Nakon dugo vremena Valentino i Dražen nastupaju u Snoopyu. Kraljevi kafanskih večeri , dečki koji će vas “pogoditi” sa svakom pjesmom , čarobnjak na harmonici Valentino i kralj dobre atmosfere Dražen .  Ulaz je besplatan.

SUBOTA : STAND UP VEČER BY IVICA LAZANEO
18 h – 20 h
𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗮𝗦𝗰𝗲𝗻𝗮 ponovno dolazi u 𝗢𝗴𝘂𝗹𝗶𝗻! U studenom prošle godine predstavio vam se Josip Škiljo, a sad je red da vas u solo izdanju posjeti 𝗕𝗿𝗮𝗰̌𝗮𝗻𝗶𝗻 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 koji izvodi svoj show “Š𝘁𝗮 𝘁𝗶 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗶𝘀̌ 𝘀𝗮 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗶𝗺 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁𝗼𝗺?”
𝐕𝐢𝐝𝐢𝐦𝐨 𝐬𝐞 𝐮 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟎𝟐. 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐢𝐧𝐜𝐚 𝐮 𝟏𝟖𝐡 𝐮 𝐒𝐧𝐨𝐨𝐩𝐲 𝐁𝐚𝐫𝐮!

𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐞 𝟕€

“Šta ti misliš sa svojim životom?” je moj prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere, dođite i nasmijte se na moj račun… piće plaćati sami!
„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Vidimo se!” – poručuje Ivica Lazaneo.

𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮:
OVDJE
𝗙𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮
➡ 𝗻𝗮 𝘀̌𝗮𝗻𝗸𝘂 𝗦𝗻𝗼𝗼𝗽𝘆 𝗕𝗮𝗿𝗮

22:00 Marina Komljenović & Azmin Sprecic-Bagi
Marina i Bagi su garancija za dobar, dobar provod. Zabaviti će vas kako uz nove tako i uz stare hitove na koje necete moci ostati ravnodušni. Odlična kombinacija koja atmosferu svaki put dovede do usijanja.
Ulaz besplatan