Aktualno OG sada Ogulin

Pali pilu humanosti

Ogulinski rukometaši i ove su godine zapalili “Pilu humanosti”. Naime, radi se o tradicionalnoj humanitarnoj akciji muškog RK Ogulin, kojom nastoje pomoći potrebitima, pa su tako i ove godine prikupljali prehrambene proizvode koje su podijelili socijalno ugroženim stanovnicima, te im donekle uljepšali predstojeće blagdane.

Rukometaši Ogulina ovakve akcije organiziraju već godinama, nastojeći potaknuti sve druge da u dane blagdana daruju i razvesele one koji su pomalo zaboravljeni. Saznajemo da su prikupili pet blagdanskih paketa koje su i osobno uručili u Sportskoj dvorani Ogulin. Emocija nije manjkalo, jer iskrena suze i zahvale onih koji su darovani, dokaz su da nam je za sreću potrebno tako malo.

Rukometni klub Ogulin realizirao je ovu akciju uz pomoć Centra za socijalnu skrb Ogulin, a akciji su se pridružili bivši rukometaš Ogulina, a današnji poduzetnik u turizmu i ugostiteljstvu u Dalmaciji, te djelatnici Konzuma-Ogulin. Oni su prikupljenim novčanim sredstvima kupili prehrambene namirnice koje su rukometaši pridodali u blagdanske pakete i time zaokružili lijepu priču koja će zasigurno i iduće godine dobiti nastavak.