Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Nakon uhićenja ravnateljice Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, izabran v.d. ravnatelj

Agencija je dobila i novo Upravno vijeće, a sada već bivša ravnateljica otkaz – piše Radio Mrežnica.

Krunoslav Kralj bit će vršitelj dužnosti ravnatelja Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije. Agencija je dobila i novo upravno vijeće.

Tako je 15 dana nakon uhićenja ravnateljice Sandre Cindrić, ova županijska ustanova dobila novo vodstvo, barem što se ravnatelja tiče.

Kralj je i dosad bio zaposlen u agenciji, a obnašao je funkciju zamjenika ravnatelja, odnosno ravnateljice pa je funkcija vršitelja dužnosti stigla sasvim očekivano.

Podsjetimo, ovog ljeta natjecao se i za funkciju ravnatelja, njegova prijava bila je među tri pristigle, ali u rujnu je ipak tada ravnateljica postala Cindrić.

Agencija ima i novo peteročlano upravno vijeće: za predsjednika je izabran Ivo Pekić, za zamjenika Ivica Križanić, a članovi su Matea Obajdin, Borna Sačerić te Sonja Šantić.

Također, novo Upravno vijeće danas je održalo i sjednicu na kojoj je doneseno nekoliko odluka. Uz imenovanje Kralja kao novog v.d. ravnatelja, donesena je Odluka o izvanrednom otkazu ugovora o radu Sandri Cindrić, te Odluka o njezinom razrješenju s dužnosti ravnateljice.

Upravno vijeće će u zakonskom roku raspisati natječaj za izbor novog ravnatelja. (Radio Mrežnica)