Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Masovna tučnjava u Vukovaru: Nekoliko maloljetnika završilo u bolnici, jedan s frakturom lubanje

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih, potvrdila je u nedjelju policija.
Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio iza 22 sata, a skupina starijih pretukla je skupinu mladića među kojima je bilo i maloljetnika.

Da je nekoliko mladića koji su pretučeni u Vukovaru u subotu navečer završilo u bolnici, potvrdili su Večernjem listu Iz Kliničkog bolničkog centra Osijek.

“U ranim jutarnjim satima zaprimljena su tri maloljetnika, dvoje sa zadobivenim teškim tjelesnim ozljedama. Trenutno su stabilno i nalaze se izvan životne opasnosti”, kažu u Ravnateljstvu KBC-a Osijek. Dežurni liječnik iz KBC-a Osijek dodao je još za 24sata kako jedan mladić ima frakturu lubanje i kosti lica, dok drugi zadržani mladić ima lakše ozljede, kontuziju glave, trbuha i prsnog koša.

Podsjetimo, u subotu, oko 22 sata, u centru Vukovara došlo je do incidenta u kojemu je nekoliko mladića starih oko 15 godina pretučeno. Kako se neslužbeno doznaje, ozljede je zadobilo desetak mladića. Njih je pretukla druga skupina, nešto starijih mladića, prenosi N1.