Aktualno Sport

Zimska liga Regionalnog centra Ogulin

U organizaciji instruktora NSKŽ za područje grada Ogulina, a uz potporu Športske zajednice grada Ogulina i NSKŽ igrala se u ogulinskoj sportskoj dvorani ZIMSKA LIGA REGIONALNOG CENTRA OGULIN za mlađe pionire koja u svom premijernom izdanju okuplja osam momčadi koje će se natjecati tijekom mjeseca siječnja u liga sustavu, a najuspješnije momčadi priključiti će se i završnici ZMNL NSKŽ u Karlovcu.
U subotu i nedjelju su odigrana posljednja 3 kola, evo rezultata: Dobra – Ogulin 0:10, Ogulin – Plaški 14:0, Josipdol – Duga Resa 3:3, Slunj – Plaški 12:0, Duga Resa – Mladost 5:1, ŠN Ogulin – Slunj 1:13,Dobra – Josipdol 0:1, Mladost – ŠN Ogulin 3:1, Mladost – Dobra 1:5, Plaški – ŠN Ogulin 3:0, Josipdol – Ogulin 0:12, Slunj – Duga Resa 6:1.
Na konačnoj tablici nakon 7.kola prvo mjesto osvojili su mlađi pioniri NK Ogulina sa 19 bodova, koliko ima i drugoplasirani Slunj, ali sa slabijom gol-razlikom. Treći su Duga Resa i Josipdol sa 13 bodova, peta je Dobra sa 7, šesti Plaški sa 5, sedma je kombinirana momčad Mladosti i Ogulina II sa 4 boda, a posljednji su mlađi pioniri Škole nogometa Ogulin bez bodova.
Nagrađeni su i najbolji pojedinci ovog turnira: Najbolji igrač lige je Patrik Kirasić (NK Ogulin), najbolji golman Jakov Božičević (NK Ogulin) i najbolji strijelac Nikola Jurčević (NK Slunj).
Nagrade najboljim pojedincima i ekipama podijelili su Sreten Ćuk-instruktor HNS -a Središta Zagreb, Igor Gec-glavni instruktor NSKŽ i Milan Kolić-regionalni instruktor za područje Ogulina.
Potporu u organizaciji lige dali su Grad Ogulin, odnosno Športska zajednica Grada Ogulina, NSKŽ, kao i sudačka organizacija pri NSKŽ. Pobjednik i drugoplasirana ekipa lige ostvarile su plasman na završnicu ZMNL mladeži NSKŽ. Plan je slijedeće godine, u Ogulinu organizirati Zimsku ligu i u više kategorija mladeži (limači ,ml.pioniri..).