Aktualno Sport

Mladi rukometaši Ogulina srčano do boda

RK Gospić-RK Ogulin 18:18
Mlađi kadeti rukometnog kluba Ogulin u srijedu,31.siječnja odigrali su još jednu prvenstvenu utakmicu 1.Hrvatske rukometne lige za mlađe kadete (U15).
Bila je to utakmica u kojoj se je našoj momčadi suprotstavila prvoplasirana ekipa Gospića na svom domaćem terenu. Naši rukometaši nekompletni, nisu se dali impresionirati. Od prve minute zaigrali su čvrstu mušku utakmicu u kojoj su posložili obranu i sjajno kontrolirali napad. Od prve minute rukometaši Ogulina imali su vodstvo vkojeg je domaćin nastojao sustići. S puno dužom klupom rukometaši Gospića mislili su da će naša ekipa energetski pasti, a dogodilo se suprotno. U samom završetku utakmice nije bilo posustajanja, te je naša prednost porasla na više od pogotka. Gospić je u posljednjim minutama zaigrao “presing igru” kojom su naše rukometaše natjerali na dva napada s tehničkim pogreškama što su iskoristili za poravnanje rezultata.
U konačnici bod zlata vrijedan protiv ekipe koja u prvenstvu nije bila rastrošna u prosipanju bodova, pa je ovaj sjajan rezultat naše momčadi time snažniji.
Golove su postigli :Vito Srdarev 8, Matija Magdić 4, Toni Stipetić 3 i Marko Stipetić 3.Igrali su još Dominik Đurđević, Patrik Francetić i Dorian Salopek. Sjajan postotak obrana sakupili su golmani Ante Bašić i Leo Krznarić.
Predstojeće kolo igrat će se u Ogulinu protiv ekipa Zamet i Čavle. (D.Dragičević.)