Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Strava u Ilici: Pijani vozač se zabio u radnika Čistoće, čovjek ostao zarobljen između limova

Odvezli su ga odmah u bolnicu, ali još nije poznato jesu li mu uspjeli spasiti nogu

U stravičnoj nesreći noćas oko 1.20 sati dok je radio svoj posao skupljajući smeće po zagrebačkim ulicama teško je ozlijeđen djelatnik Čistoće Mijo M.

U njega se, kako doznajemo, zabio vozač Opel Astre zagrebačkih oznaka na zagrebačkoj Ilici na području Kustošije te ga je priklještio o kamion Čistoće Iveco EuroCargo.

Na mjesto užasa odmah je pristigla Hitna pomoć te policija međutim bez zagrebačkih vatrogasaca ni ova intervencija nije mogla proći. Oslobađali su čovjeka zarobljenog između dva lima i kojem je noga teško nastradala.

Za tu intervenciju su morali ispustiti gume na vozilu i isto potom poduprijeti hidrauličnim alatom kako bi nesretnog radnika u stravičnim bolovima izvukli van te predali djelatnicima Hitne.
Odvezli su ga odmah u bolnicu, ali još nije poznato jesu li mu uspjeli spasiti nogu.

Krivac nesreće, pak, vozač Opela T.M. je, kako doznajemo, pao alkotest i odveden je u policijsku postaju na triježnjenje. Kad pristigne policiji i bolnička dokumentacija ozlijeđenog muškarca, kompletirat će se kaznena prijava protiv krivca sudara kojeg će potom predati pritvorskom nadzorniku. (H.K. Jakubin, jutarnji.hr)