Aktualno Sport

Poraz rukometaša u Labinu

2.HRL zapad, 10.kolo
RUDAR ADRIA OIL – OGULIN 32:28
Rukometaši Ogulina u subotu su nastavili sa prvenstvom 2.HRL zapad, u 10.kolu gostovali su u Labinu kod momčadi Rudar Adria Oila. Utakmica je bila izjednačena do sredine 1.poluvremena i rezultata 7:7, no onda domaći preuzimaju inicijativu i do kraja poluvremena odlaze na prednost od čak 7 golova razlike, bilo je 17:10. Svi kasniji pokušaji ogulinskih rukometaša da u nastavku dostignu tu prednost ostali su bezuspješni, na kraju je Rudar pobijedio sa 32:28, odnosno 4 gola razlike.
Golove za Ogulin postigli su jedini raspoloženi za igru Filip Cipek čak 17, Luka Turković i Marko Poljak po 3, Denis Stipetić i Antonio Drašković po 2, Andrija Poljak 1, igrali su još David Poljak, Erik Bertović, Noa Filipović, Kristijan Matijašić, te vratari Josip Vučić i Vito Perković, a vodili su ih Vedran Vukelja i Dražen Poljak.
Nakon ovog poraza u 10. kolu, rukometaši Ogulina ostali su na 2.mjestu sa 7 pobjeda i 3 poraza, odnosno sa 14 bodova, prvi je Senj sa 18 bodova.
Upravo će Ogulin i Senj igrati u idućem 11.kolu derbi prvenstva, utakmica se igra u subotu u ogulinskoj sportskoj dvorani.