Aktualno OG sada Ogulin

Aktivnost Društva se povećala i sve se više mladih zainteresiralo za njihove programe i aktivnosti

Sinoć je u Josipdolu održana godišnja skupština Društva za sportsku rekreaciju Ogulin.

Nakon izbora radnih tijela, okupljenima se obratila predsjednica Maja Magdić Pešut, podnoseći izvješće o radu u proteklih godinu dana. Među ostalim, naglasila je da su održavali  satove TNG fitness programa, Zumba fitness programa i Pilatesa u raznim varijantama, tjedno 6 sati, te 3 sata tjedno odbojke.
U rujnu je uveden i program Yoge. Povremeno su organizirali pješačenje i nordijsko hodanje.
Ponuđeni programi i dalje su raznovrsni po sadržaju i intenzitetu vježbanja, a na svima se vodi računa o zdravstvenoj komponenti.

Posjećivali su razne manifestacije  u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije, a ulagalo se i u usavršavanje voditelja.
U 2023. godini održano je ukupno 244 sati, te je ostvareno 2210 posjeta.
Društvo broji 145 članova, a aktivnost Društva se povećala i sve se više mladih zainteresiralo za njihove programe i aktivnosti. Razvili su odličnu suradnju sa ostalim Udrugama, što smatraju velikim uspjehom te planiraju i dalje surađivati sa što više udruga i klubova, jer smatraju da će na taj način našim sugrađanima moći ponuditi puno više.

Izvješće o poslovanju, te ono o financijskim rezultatima, prihvaćeni su jednoglasno. Sve je završeno zajedničkim druženjem, uz glazbu i ples, kao i mnogo puta do sada.