Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Otkrivaju se detalji jezivog ubojstva MMA borca u Beogradu: Evo što mu je prethodilo

Srpski MMA reprezentativac Stefan Savić tragično je preminuo u nedjelju ujutro, nakon što je u kasnim noćnim satima izboden na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu.
Ovaj 23-godišnjak je pronađen s ubodnim ranima te je hitno prebačen u bolnicu, pružena mu je i reanimacija, ali spasa mu nije bilo te je podlegao ozljedama.

Napadač koji je Savić izbo može ispod pazuha nakon napada je pobjegao.

Srpski mediji otkrivaju polagano detalje ubojstva koje je šokiralo Srbiju jer dogodilo se to u ulici punoj ugostiteljskih objekata i nadzornih kamera.
“Stražar sam i sinoć sam radio. Vidio sam neku gužvu tu na uglu, ali isprva nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže vidio sam Hitnu i policiju, sve je bilo blokirano”, rekao je za Kurir stražar iz obližnje firme, pa dodao:

“Ovo je industrijska zona i svaka firma ima svoj nadzorni sistem i policija je već sinoć počela uzimati kamere.”
Blic otkriva da su ubijeni i ubojica bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, a do je do svađe došlo po izlasku iz njega. Potom ga jurio niz Dobračinu pa potom izbo na križanju s Dunavskom.

Od Savića se oprostio MMA savez Srbije
Od tragično preminulog 23-godišnjaka oprostio se i MMA savez Srbije.
“Sa dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je u ranim jutarnjim satima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić.

MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvijek će ostati urezan u povijest osvajanjem brončane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donijela odličje Srbiji u MMA.

Njegov neizmjerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag.

MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava sućut obitelji i prijateljima. Počivaj u miru!” (net.hr)